Christina Hansen CPH

Christina Hansen CPH

Christina Hansen Copenhagen

Christina Hansens nye babygrødsserie er lavet i samarbejde med det økologiske mejeri Thise. Serien er til dig, der ønsker et komplet produkt med mælk, mineraler og vitaminer, der er nemt at tilberede blot med vand.

Christinas nye grødserie er en hyldest til den danske madtradition. Serien er lavet med den fineste økologiske havre fra Dalby Mølle og indeholder mælk fra glade, danske køer, der går på græs i sommerhalvåret.

Produkterne er lavet af ufabrikerede ingredienser helt uden tilsætningsstoffer, kunstige smagsstoffer eller aromaer.

Fordi vores produkter er lavet af minimalt forarbejdede ingredienser, har produkterne mere tekstur, som stimulerer din babys oralmotorik.

Alle varianter er lette at tilberede som instantgrød, så du hurtigt og nemt kan give din baby et sundt og nærende måltid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Christina Hansens babygrød er lavet med:

  • Mælk fra køer, der går på græs 60% af tiden
  • Certificeret 100% økologisk
  • Ingen GMO-ingredienser
  • Ingen tilsat sukker, salt, konserveringsmidler, aromaer eller farvestoffer
  • Ingen soja
  • BPA-fri emballage

Vores økologiske babygrød indeholder kun ingredienser, du finder i eget køkken:  frugter, grøntsager, korn og mælk, aldrig konserveringsmidler eller noget kunstigt. Bare ærlige og rene opskrifter.

Shop Christina Hansen Copenhagen

  TOP

260614

Spar 10% på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre samt eksklusive nyheder, information om nye produkter, blogindlæg, tips og meget mere.