Christina Hansen CPH

Hvorfor er vi anderledes?

MINDRE SUKKER, MERE FIBER, MASSER AF SMAG

Økologisk babygrød med lavere sukkerindhold

Alle vores produkter er 100% økologiske og lavet med de allerbedste råvarer.
Men det er ikke alt. Christinas produkter indeholder op til 70% mindre sukker op til 80% mindre mættet fedt end andre kendte babygrødsbrands.

Sådan synes vi at børnemad skal være!

Hos os finder du

  • Ingen tilsat laktose
  • Ingen palmeolie
  • Ingen emulgatorer
  • Ingen soja
  • Ingen maltodextrin
  • Intet valleproteinkoncentrat

Kun rene, uforfalskede kvalitetsråvarer! Det er (k)ærligt og enkelt.
Når vi fremstiller vores produkter, starter vi med råvarer af høj kvalitet, som kværnes forsigtigt i en mølle uden yderligere forarbejdning. De er således minimalt forarbejdede og har som en følge deraf bevaret råvarernes naturlige smag og struktur. Resultatet er en rigtig lækker, luksuriøs børnegrød med masser af smag, der samtidig er en god kilde til fiber og protein.

Fordi vores produkter er lavet af minimalt forarbejdede ingredienser, har produkterne mere tekstur, som stimulerer din babys oralmotorik.

Vores økologiske babygrød indeholder kun ingredienser, du finder i eget køkken:  frugter, grøntsager, korn og mælk, aldrig konserveringsmidler eller noget kunstigt. Bare ærlige og rene opskrifter.

Alle varianter er lette at tilberede som instantgrød, så du hurtigt og nemt kan give din baby et sundt og nærende måltid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  TOP