Christina Hansen CPH

Vores produkter

Hyggegrød

Økologisk babygrød med havre, majs, ferskner & kamille

En dejlig mild begyndergrød med lækker smag af saftige ferskner, sød majs og et blidt strejf af beroligende kamille. Denne fuldkornsgrød er den ideelle begyndergrød. Den bliver lækker cremet når den blandes med vand og er perfekt til små maver.

Se alle ingredienser

Ingredienser: Havre* (72%), skummetmælkspulver* (15%), ferskenpulver* (8%), majsmel* (5%), kamille* (0,2%), vitamin B1, A, D og jern. *fra økologisk jordbrug

Næringsindhold pr. 100g

Protein 16g
Kulhydrat 58.4g
Heraf sukkerarter 13.2g
Fedt 5.3g
Kostfibre 7.4g
Energi 364 kcal

Landgrød

Økologisk babygrød med havre, gulerødder, rosiner & grønkål

En nærende middagsgrød med gulerod og grønkål. Grøden kan serveres alene eller som tilbehør til kød og grønsager. Denne fuldkornsgrød er den ideelle begyndergrød. Den bliver lækker cremet når den blandes med vand og er perfekt til små maver.

Se alle ingredienser

Ingredienser: Havre* (75,5%), skummetmælkspulver* (15%), gulerodspulver* (5%), grønne rosiner* (3%), tørret grønkål* (1,5%), vitamin B1, A, D og jern. *fra økologisk jordbrug

Næringsindhold pr. 100g

Protein 16.4g
Kulhydrat 56.8g
Heraf sukkerarter 10g
Fedt 5.2g
Kostfibre 8.8g
Energi 356 kcal

Rødgrød

Økologisk babygrød med havre, morbær, quinoa & røde bær

En virkelig smagfuld og fyldig økologisk müsligrød lavet med de skønneste røde sommerbær og bløde morbær. Denne økologiske fuldkornsgrød er den perfekte overgang, når din baby er klar til mad med mere bid og større tyggemodstand.

Se alle ingredienser

Ingredienser: Havreflager* (74%), skummetmælkspulver* (15%), quinoaflager* (5%), tørrede morbær* (5%), jordbærstykker* (0,5%), hindbærstykker* (0,5%), vitamin B1, A, D og jern. * fra økologisk jordbrug

Næringsindhold pr. 100g

Protein 16g
Kulhydrat 55.6g
Heraf sukkerarter 11.2g
Fedt 5.2g
Kostfibre 8g
Energi 352 kcal

Frugtgrød

Økologisk babygrød med havre, pærer, svesker & solbær

Tag din baby med på besøg i frugthaven og smag på de dejlige sveskeblommer, saftige pærer og duftende solbær. Det er smagen af sensommer! Denne fuldkornsgrød er den ideelle begyndergrød. den bliver lækker cremet når den blandes med vand og er perfekt til små maver.

Se alle ingredienser

Ingredienser: Havre*(74%), skummetmælkspulver* (15%), sveskepulver* (5%), pærepulver* (5%), solbærpulver* (0,7%), vitamin B1, A, D og jern. *fra økologisk jordbrug

Næringsindhold pr. 100g

Protein 15.6g
Kulhydrat 57.6g
Heraf sukkerarter 13.6g
Fedt 4.8g
Kostfibre 7.6g
Energi 352 kcal

Sammenligning af næringsindhold

Mindre sukker, mere fiber og masser af smag

Vores babygrød indeholder mindre sukker og mættet fedt og flere kostfibre end mange andre kendte babygrødsprodukter.  Hovedingrediensen er havre, hvor 80% af proteinet stammer fra, og det lave sukkerindhold skyldes, at vores grød fremstilles på klassisk manér, altså med rigtig mælk i stedet for vallepulver, præcis som hvis du havde lavet den derhjemme.

Du kan derfor altid give din baby give Christinas grød med god samvittighed. Herunder sammenlignes Christinas babygrød med kendte mærker.

Du kan finde Christina Hansens produkter
i COOPs butikker

  TOP